InnovaN Logo

Kom ook bij ons werken >

Hoogwaardige uitstraling

Altijd de nieuwste technieken

Koopwaar sneller verkocht

Innovan Check  Hoogwaardige uitstraling

Innovan Check Altijd de nieuwste technieken
Innovan Check Koopwaar sneller verkocht

Zelfrijdende verkoopwagens: zowel op maat als standaard modellen

Zelfrijdende verkoopwagens geven een gevoel van vrijheid. U hebt al uw spullen altijd bij de hand en rijdt letterlijk naar uw klanten toe. Kiest u voor een verkoopwagen op maat of een standaardmodel? Maak kennis met de vernieuwende marktwagens en foodtrucks van InnovaN.

Zelfrijdende verkoopwagen

Met een zelfrijdende verkoopwagen van InnovaN bent u verzekerd van het beste product op de markt. Het doordachte ontwerp is een garantie voor gemak en maximaal werkplezier. En dan hebben we het nog niets eens over de bijzondere uitstraling. Kijken, kiezen en kopen wordt ook voor uw klanten een feestje. 

De markwagen of foodtruck van uw dromen

Hebt u het perfecte plaatje al in beeld? Of hebt u nog geen idee hoe uw markwagen of foodtruck te koop eruit moet komen te zien? De specialisten van InnovaN vertalen uw wensen stap voor stap in de wagen van uw dromen. We vertellen u graag vrijblijvend meer over de vele mogelijkheden, onze innovaties en werkwijze. Neem contact met ons op, dan is een afspraak snel gemaakt.

Bekijk maatwerk en standaardmodellen

Verkoopwagens van InnovaN Trailers

Wij hebben naast verkoopwagens op maat ook onze standaard modellen voor een gunstige prijs met veel mogelijkheden. Wij onderscheiden drie standaard modellen, die we hieronder aan u voorstellen.

InnovaN zelfrijdende snackwagen - Nieuw - Standaardmodel - InnovaN - Header
InnovaN verkoopwagen basic - Nieuw - Standaardmodel - InnovaN - Header

Lichtgewicht verkoopwagen

InnovaN Basic

Deze lichtgewicht verkoopwagen heeft een laadvermogen van 1350 tot 2700 kilogram. U kunt kiezen voor de enkel-asser of tandem-asser. De lengte van de Basic varieert van 2.55 tot en met 5.05 meter. De opbouw en het chassis staan al voor u klaar. Kiest u voor deze verkoopwagen dan heeft u binnen zeer korte tijd een verkoopwagen die tevens onderscheidend is.

InnovaN Comfort - Nieuw - Standaardmodel - InnovaN - Header

Compage verkoopwagen

InnovaN Comfort

Deze zeer wendbare verkoopwagen heeft een laadvermogen van 700 tot 900 kilogram. De compacte wagen kan in een garagebox vanwege de geringe hoogte van 180 centimeter vanaf het wegdek in rijstand.

Vanwege de diverse uitklap plateaus, de vaste en schuivende dakborden beschikt u op uw standplaats toch over een zeer grote verkoopwagen. De opbouw en het chassis is geheel van aluminium. Deze verkoopwagen is compleet met binnenverlichting en zeilwerk.

InnovaN Markttopper - Nieuw - Standaardmodel - InnovaN - Header

Ideaal voor verkoop van versproducten op de markt

InnovaN Markttopper

Verkoopt u versproducten op de markt? Dan is deze verkoopwagen iets voor u! De lengte van de wagen varieert tussen 200 en 380 centimeter. De dissel is afneembaar en de wagen beschikt over rijverlichting. De toonbank met koeling is van geïsoleerd naadloos polyester. De koeling werkt met behulp van steunverdampers en RVS koelplaat. Het chassis is volledig gegalvaniseerd.

Wij leveren de markttopper af met compleet PVC overtrek- en tochtzeil. Indien u wilt kunnen wij reclamewerk op dit zeil plaatsen. Wilt u meer weten over onze standaard modellen of heeft u interesse in een van de drie? Neem contact met ons op voor een afspraak: wij vertellen u er graag meer over.

Blikvanger op markt en evenement

Steelt u binnenkort ook de show op markten of evenementen? Wij verkopen en verhuren zelfrijdende verkoopwagens voor diverse branches, zoals vis, kaas, snacks, groente en fruit, vlees en brood. Van snackwagen tot oliebollenwagen en van foodtruck tot kaaswagen. Ook zijn er tweedehands marktwagens te koop. Bekijk hier ons actuele aanbod occassions.

Hier mag je InnovaN aan houden

InnovaN - Icoon - Nieuwste technieken

Wij maken onze verkoopwagens volgens de nieuwste technieken

InnovaN - Icoon - Garantie

U krijgt minimaal twee jaar garantie

InnovaN - Icoon - Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons voorop

InnovaN - Icoon - Contact en hulp

Persoonlijk en snel contact en hulp bij vragen

Bekijk ons aanbod

Nieuwe verkoopwagen

Keuze tussen maatwerk of standaardmodellen.

Occasions

Populair bij startende ondernemers.

Huur

Verkoopwagen huren? Dat kan bij InnovaN.

Projecten

Over vernieuwende verkoopwagens kunnen we urenlang vertellen. Bekijk onze projecten en maak kennis met wagens waarmee ondernemers dagelijks succesvol zijn.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom.

Samen de markt verkennen?

 

We zijn trots op onze tientallen tevreden klanten en staan te popelen om ook voor u zo’n vernieuwende verkoopwagen te bouwen.

Maar eerst leren we u en uw onderneming graag beter kennen. Onze showroom is gevestigd in Ede, centraal gelegen aan snelweg A12.