InnovaN Logo

Kom ook bij ons werken >

Hoogwaardige uitstraling

Altijd de nieuwste technieken

Koopwaar sneller verkocht

Innovan Check  Hoogwaardige uitstraling

Innovan Check Altijd de nieuwste technieken
Innovan Check Koopwaar sneller verkocht

Veelgestelde vragen verkoopwagen en foodtruck

Welk rijbewijs heb ik nodig om een verkoopwagen te mogen besturen of met een aanhangwagen te mogen rijden?

Welk rijbewijs u nodig hebt om een verkoopwagen te mogen besturen of met een aanhangwagen te mogen rijden, hangt af van bijvoorbeeld het gewicht. Check de website van de Rijksoverheid om te weten welk rijbewijs u nodig hebt per type verkoopwagen.

Meer informatie over rijbewijs en foodtruck >

Hoe vaak moet ik onderhoud plegen aan mijn verkoopwagen/foodtruck?

Regelmatig onderhoud plegen aan uw verkoopwagen/foodtruck is van groot belang voor een maximale levensduur van uw verkoopwagen én voor uw veiligheid. Denk aan een check op de volgende onderdelen:

 

  • Het is raadzaam om jaarlijks een check op de remmen van uw verkoopwagen of een remmenbeurt te laten uitvoeren.
  • Ieder jaar een gaskeuring is nodig voor de veiligheid én voor de vergunning van uw verkoopwagen.
  • Een check op de bandenspanning kan het best maandelijks worden uitgevoerd. Dat geldt ook voor een (visuele) controle van de verlichting van uw verkoopwagen.
Welke vergunningen heb ik nodig voor een foodtruck?

De vergunningen die u nodig hebt voor een verkoopwagen/foodtruck zijn per gemeente verschillend. Het is raadzaam om contact op te nemen met de betreffende gemeente om te weten welke vergunning(en) u nodig hebt voor een foodtruck/verkoopwagen.

Heb ik een speciaal rijbewijs nodig als ik een foodtruck huur bij InnovaN Trailers?

InnovaN Trailers verhuurt foodtrucks waarbij een BE-rijbewijs vereist is. Daarnaast kunt u bij InnovaN kiezen voor het huren van een verkoopwagen waarvoor u enkel een B-rijbewijs nodig hebt.

Meer informatie over rijbewijs en foodtruck >

Moet ik mijn aanhangwagen verzekeren?

U hoeft een aanhangwagen niet te verzekeren, mits het voertuig dat de aanhanger trekt, wel verzekerd is.

Wat is de gemiddelde levensduur van een verkoopwagen?

Bij goed onderhoud is de gemiddelde levensduur van uw verkoopwagen zeker 20 jaar. Ook onderhoud van uw verkoopwagen valt onder de specialismen van InnovaN. Zo bent u verzekerd van de maximale levensduur van uw foodtruck of marktwagen.

Wanneer kies ik voor een maatwerk verkoopwagen of foodtruck?

Het doel van InnovaN Trailers is om een verkoopwagen of foodtruck te leveren, die uw bedrijf naar een hoger plan tilt en uw omzet een boost geeft. Uw persoonlijke wensen zijn bepalend voor de keuze tussen een maatwerk verkoopwagen en een standaardmodel verkoopwagen. Wij gaan graag met u in gesprek om de vele mogelijkheden te bespreken en af te stemmen op uw wensen. Zo maakt u een verantwoorde keuze bij de vraag: maatwerk verkoopwagen of standaardmodel verkoopwagen?

Is het mogelijk om een tweedehands verkoopwagen te laten aanpassen?

Het is zeker mogelijk om een verkoopwagen occasion te laten aanpassen. Ons doel is altijd om een verkoopwagen of foodtruck te leveren die uw bedrijf naar een hoger plan tilt en uw omzet een boost geeft. Gaat uw voorkeur uit naar een verkoopwagen occasion, dan verrichten wij graag de aanpassingen aan de verkoopwagen, om de verkoopwagen ideaal voor uw doeleinden op te leveren.  Een groot voordeel van het laten aanpassen van een verkoopwagen occasion is dat u zo een verkoopwagen exact naar uw wensen hebt tegen minimale kosten.

Wat kost een foodtruck?

De prijs van een foodtruck hangt af van allerlei keuzes, zoals de omvang, de leeftijd (is het een nieuwe verkoopwagen of een occasion), of de foodtruck zelfrijdend is en of het een standaardmodel verkoopwagen betreft of een maatwerk verkoopwagen.  De mogelijkheden voor de inrichting en uitbouw van uw verkoopwagen zijn uitgebreid.

Voordeel zelfrijdende verkoopwagen

Een zelfrijdende verkoopwagen biedt vele voordelen. Werken met een zelfrijdende verkoopwagen bespaart u bijvoorbeeld veel opbouw- en afbreektijd.

Lees het klantverhaal van Jan Baggerman en van GertJan Bruinhorst

Samen de markt verkennen?

 

We zijn trots op onze tientallen tevreden klanten en staan te popelen om ook voor u zo’n vernieuwende verkoopwagen te bouwen.

Maar eerst leren we u en uw onderneming graag beter kennen. Onze showroom is gevestigd in Ede, centraal gelegen aan snelweg A12.