InnovaN Logo

Hoogwaardige uitstraling

Altijd de nieuwste technieken

Koopwaar sneller verkocht

Innovan Check  Hoogwaardige uitstraling
Innovan Check Altijd de nieuwste technieken
Innovan Check Koopwaar sneller verkocht

Taxatie en reparatie

Door onze jarenlange ervaring met de bouw en onderhoud van verkoopwagens is InnovaN in staat om snel en gedegen een waarde of schade/reparatie taxatie te maken van uw verkoopwagen.

In het geval van schade kan die na overleg met uw verzekeraar direct gerepareerd worden door onze Service en Onderhoudsafdeling waarbij de expertise van de nieuwbouwafdeling beschikbaar is bij het herstel van grotere of complexe schades. Bij reparatie door InnovaN worden de kosten voor het opstellen van een schadetaxatie niet doorberekend.

Wagen verkopen

Overweegt u uw wagen te verkopen? Dan is een waardetaxatie nuttig om een juiste inschatting van de prijs te kunnen bepalen. Desgewenst kan InnovaN uw wagen ook in consignatie (dat is tegen een afgesproken vergoeding) voor u verkopen.

Wilt u een taxatieaanvraag doen?

Vul dan het formulier op de taxatie pagina in of neem telefonisch contact met ons op.

Bekijk ons aanbod

Nieuwe verkoopwagen

Keuze tussen maatwerk of standaardmodellen.

Occasions

Populair bij startende ondernemers.

Huur

Verkoopwagen huren? Dat kan bij InnovaN.

Samen de markt verkennen?

 

We zijn trots op onze tientallen tevreden klanten en staan te popelen om ook voor u zo’n vernieuwende verkoopwagen te bouwen.

Maar eerst leren we u en uw onderneming graag beter kennen. Onze showroom is gevestigd in Ede, centraal gelegen aan snelweg A12.