InnovaN Logo

Kom ook bij ons werken >

Hoogwaardige uitstraling

Altijd de nieuwste technieken

Koopwaar sneller verkocht

Innovan Check  Hoogwaardige uitstraling

Innovan Check Altijd de nieuwste technieken
Innovan Check Koopwaar sneller verkocht

Steel de show met een unieke snackwagen van InnovaN

Een snackkar van InnovaN prikkelt de zintuigen. De aantrekkelijke uitstraling. De presentatie van de snacks. De geur van uw ambachtelijk bereide producten. Dat smaakt naar meer. U kunt bij ons terecht voor een snackwagen op maat of een van onze standaard verkoopwagens voor snacks. Ook beschikken wij over diverse occasions snackwagen. Zo is er altijd een snackwagen te koop die aan al uw wensen voldoet.

Nieuwe snackwagen kopen?

Een snackkar kopen doet u niet voor vandaag of morgen. Het is een investering voor de komende jaren. InnovaN vertaalt uw wensen in de snackwagen van uw dromen. Comfortabel, aantrekkelijk en duurzaam. En voorzien van de nieuwste innovaties op de markt. Tijdens een vrijblijvend gesprek vertellen we graag meer over de vele mogelijkheden, onze werkwijze, opgeleverde projecten, unieke garantie en aantrekkelijke financieringsmogelijkheden voor een snackwagen.

Bekijk onze voorbeelden

Losse producten

Misschien heeft u al een snackwagen en bent u enkel op zoek naar een specifiek product. Voorbeelden van producten zijn een uitdraaislinger, -steun (met of zonder kantelvoet), een portierkruk, een beachflag(steun), diverse sloten, een tourniquet of een neuswiel. Via het contactformulier kunt u bij ons het gewenste product bestellen.

InnovaN - Altijd vernieuwend op de markt - 10

Een greep uit onze projecten

voorbeelden van snackwagens

Snackwagen kopen? Op onze projectenpagina snackwagen ziet u verschillende voorbeelden van snackwagens die wij voor uiteenlopende klanten hebben gerealiseerd. Van frietwagen tot oliebollenkraam. Wij leveren verkoopwagens aan klanten die vis, kaas, snacks, brood, groente & fruit, kip & vlees, noten, kleding, snoep of iets anders te koop aanbieden in hun verkoopwagens. Afhankelijk van hun wensen, adviseren wij hen met onze jarenlange ervaring en kunnen wij hen precies de verkoopwagen aanbieden waarnaar zij op zoek zijn. 

Snackwagen huren

Een snackwagen huren is erg populair. Bijvoorbeeld om uit te proberen of uw keuken aanslaat voordat u een restaurant wilt beginnen. Of als tijdelijke oplossing, terwijl uw nieuwe snackwagen wordt gebouwd. InnovaN heeft meerdere opties. Wat is uw ideale huur snackwagen?

Verkoopwagen snacks

’t Frietkarretje

Voor deze klant realiseerden wij een snackwagen met een extra hoge opbouw en een grote verkoopluifel. Gezien de klant verse frites bereid, hebben wij een Hewigo 4 pans oven met een afzuiger naar het dak geinstalleerd.

De grote verkoop-counter met verlichte koof erboven, zorgt voor een rijdende kwalitaria die opvalt.

Nieuwe verkoopwagen snacks

Anita’s Frietkot moet meteen vol aan de bak

België heeft er een uithangbord bij: de nieuwe foodtruck van Anita’s Frietkot. In het frietland bij uitstek is Anita Aelbers met haar snackwagen een graag geziene gast op feesten en evenementen. ‘We hebben al honderden complimenten gehad. Mensen vinden de wagen mooi, proper en gerieflijk.’

Snack Verkoopwagen - Anita's Frietkot - InnovaN - 1

Hier mag je InnovaN aan houden

InnovaN - Icoon - Nieuwste technieken

Wij maken onze verkoopwagens volgens de nieuwste technieken

InnovaN - Icoon - Garantie

U krijgt minimaal twee jaar garantie

InnovaN - Icoon - Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons voorop

InnovaN - Icoon - Contact en hulp

Persoonlijk en snel contact en hulp bij vragen

Bekijk ons aanbod

Nieuwe verkoopwagen

Keuze tussen maatwerk of standaardmodellen.

Occasions

Populair bij startende ondernemers.

Huur

Verkoopwagen huren? Dat kan bij InnovaN.

Samen de markt verkennen?

 

We zijn trots op onze tientallen tevreden klanten en staan te popelen om ook voor u zo’n vernieuwende verkoopwagen te bouwen.

Maar eerst leren we u en uw onderneming graag beter kennen. Onze showroom is gevestigd in Ede, centraal gelegen aan snelweg A12.