InnovaN Logo

Kom ook bij ons werken >

Hoogwaardige uitstraling

Altijd de nieuwste technieken

Koopwaar sneller verkocht

Innovan Check  Hoogwaardige uitstraling

Innovan Check Altijd de nieuwste technieken
Innovan Check Koopwaar sneller verkocht

‘De nieuwe verkoopwagen is een echte blikvanger!’

De prachtige verkoopwagen van Notenboer is vijf dagen per week te spotten. Hij siert de markten in Doetinchem, Scherpenzeel, Eemnes, Hoevelaken en Woudenberg. En ‘siert’ kan met recht gezegd worden. ‘Deze verkoopwagen is ontzettend mooi, van binnen én van buiten. Veel klanten reageren erg positief. Zelfs nu, na een jaar, krijg ik nog reacties. Het is een echte blikvanger’, vertelt trotse eigenaar Gert-Jan van den Bruinhorst.

Behalve mooi is de zelfrijdende verkoopwagen zeer praktisch. De wagen is economisch ingericht, producten zijn netjes opgeborgen en worden tegelijkertijd mooi tentoongesteld. ‘Van tevoren ruimen we thuis de wagen in, het installeren op de markt kost maar weinig tijd. En na een marktdag zijn we binnen vijf minuten weg!’

Notenboer-Verkoopwagen-InnovaN-1

Projectinformatie

Opdrachtgever:

De Notenboer

Oplevering:

januari 2021

Branche:

Noten & Delicatessen

Specificaties Renault

Snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging, el. bedienbare ramen, centrale vergrendeling met afstandsbediening, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, ABS met elektronische stabiliteits-controle, airbag voor bestuurder, dagrijverlichting, radiovoorbereiding etc.

Technische gegevens opbouw

  • Elektrisch bedienbare zijluifel
  • Toegangsdeur in 2 delen
  • Achteruitrijcamera met 2 standen
  • Zijborden
  • 12v rijverlichting
  • 230V stroomvoorzieningen, 2x16A
  • 6x LED verlichtingspanelen
  • 12x grote inbouw LED BARO
  • productpresentatielampen
  • 4x opbouw zwarte warmhoudlampen
  • 3x dubbele wandcontactdoos
  • 24V accu pack systeem ter bediening van de luifel en toonbank
  • Elektrisch uitschuifbare toonbank
  • Apart toilet voor op de markt met opbergruimte met verlichting
Notenboer-Verkoopwagen-InnovaN-4

Veel bewegingsruimte in de verkoopwagen

De ruime verkoopwagen is zeven meter lang, exclusief de cabine. ‘Er is voldoende werkruimte voor drie of vier medewerkers. Voor de wagen stallen we zeven karren met koopwaar uit. Het voordeel van de karretjes is dat je ze binnen een mum van tijd in of uit de auto hebt gereden. En bij heel slecht weer laten we ze tijdens de marktdag in de wagen staan. Er blijft dan nog genoeg bewegingsruimte over.’

Vormgeving voor verkoop

De luifel en de zijwanden van de luifel bieden veel beschutting. ‘In de zomer tegen de zon en in de herfst en winter tegen wind en regen. Eén zijwand is dicht. De wand is handig gebruikt voor reclame én de cabine is mooi uit het zicht. Een speels geheel. De andere zijwand heeft een groot raam. Zo valt er veel daglicht op de waren. En voorbijgangers hebben veel inkijk, fantastisch! Al deze keuzes in vormgeving komen de verkoop ten goede, daar is écht over nagedacht.’

In één zijkant van de verkoopwagen is ook een raam met een luik geplaatst. ‘Dat vind ik echt een goede uitvinding! Dit raam geeft een mooie doorkijk door de wagen. Ik zie klanten bij de bakker naast mij al naar mijn auto en waren kijken. Ze kunnen de noten al goed zien liggen, een trigger om mijn wagen even te bezoeken. Bovendien is het zijluik voor ons ook fijn om meer licht en zicht op buiten te hebben.’

Verkoopwagen & techniek

‘Prettig is ook dat we nu ín de wagen staan. Vroeger stonden we op de grond, achter een kraam. Eén van die handige technische snufjes van InnovaN is dat we met één druk op de knop de wagen kunnen laten zakken tot de hoogte die we willen, namelijk op ooghoogte met onze klanten.

Dat is mogelijk door een luchtgeveerd chassis. Onder de wagen zit een compressor die lucht in een tank duwt. Vanuit deze tank wordt de lucht naar de luchtbalgen gepompt om de wagen omhoog te zetten. Om de wagen te laten zakken, laten we lucht ontsnappen.

Bijzonder, hoe ze bij InnovaN voor elke wens een creatieve, technische oplossing bedenken.’

De Notenboer in beeld

 

Hier mag je InnovaN aan houden

InnovaN - Icoon - Nieuwste technieken

Wij maken onze verkoopwagens volgens de nieuwste technieken

InnovaN - Icoon - Garantie

U krijgt minimaal twee jaar garantie

InnovaN - Icoon - Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons voorop

InnovaN - Icoon - Contact en hulp

Persoonlijk en snel contact en hulp bij vragen

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over onze projecten of een verkoopwagen van InnovaN? Neem dan contact met ons op. 

Projecten

Over vernieuwende verkoopwagens kunnen we urenlang vertellen. Bekijk onze projecten en maak kennis met wagens waarmee ondernemers dagelijks succesvol zijn.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom.

Samen de markt verkennen?

 

We zijn trots op onze tientallen tevreden klanten en staan te popelen om ook voor u zo’n vernieuwende verkoopwagen te bouwen.

Maar eerst leren we u en uw onderneming graag beter kennen. Onze showroom is gevestigd in Ede, centraal gelegen aan snelweg A12.