InnovaN Logo

Kom ook bij ons werken >

Hoogwaardige uitstraling

Altijd de nieuwste technieken

Koopwaar sneller verkocht

Innovan Check  Hoogwaardige uitstraling

Innovan Check Altijd de nieuwste technieken
Innovan Check Koopwaar sneller verkocht

‘Je nieuwe marktwagen lijkt wel een limousine’

Marktondernemer Randy kan niet wachten om zijn nieuwe marktwagen in gebruik te nemen. Een sneak preview op Instagram heeft dat gevoel alleen maar aangewakkerd. Eén van de vele leuke reacteis: ‘Je nieuwe marktwagen lijkt wel een limousine’.

Verkoopwagen met verse producten

Randy’s Delicatessen uit Roelofarendsveen is gespecialiseerd in noten, zuidvruchten en delicatessen als humus, tapenade en Turks brood. De bevlogen ondernemer Randy Mouchia is al sinds 2011 het gezicht van de zaak. Hij is wekelijk te vinden op markten in Wassenaar, Badhoevedorp, Nieuw Vennep, Voorburg en Roelofarendsveen.

Noten & Delicatessen Verkoopwagen - Randy's Delicatessen - InnovaN - 7

Projectinformatie

Opdrachtgever:

Randy’s Delicatessen

Oplevering:

Oktober 2022

Branche:

Noten & Delicatessen

Noten & Delicatessen Verkoopwagen - Randy's Delicatessen - InnovaN - 2

Van Markttopper tot foodtruck

Randy begon zijn marktavontuur in 2011 met een eenvoudige marktkraam, maar werkt inmiddels al jaren met plezier met de Markttopper, één van de standaardmodellen van InnovaN. Een luxe zelfrijdende verkoopwagen is de volgende stap in zijn ondernemerschap, een investering waarover hij goed heeft gedacht.

Meer comfort, meer omzet

Zijn nieuwe foodtruck, uitgevoerd in luxe zwart, is acht meter lang en van alle gemakken voorzien. Als voorbeeld noemt Randy de elektrische luifels, rolluiken met glas aan zijkanten en een koellade van maar liefst vijf meter. De ondernmer is blij met al die innovatieve snufjes. Hij hoeft ’s ochtends niet meer op te bouwen, kan zijn producten nóg beter vers houden en staat ook in de koude wintermaanden comfortabel op de markt. Bovendien weet Randy zeker dat zijn nieuwe wagen omzetverhogend gaat werken, doordat hij z’n producten veel beter kan presenteren.

Meedenken

Randy is erg blij met het werk van InnovaN. ‘Ze denken goed met je mee, waardoor je uiteindelijk de allerbeste marktwagen krijgt’, zegt hij enthousiast. ‘En als er wat is, kun je altijd bij ze aankloppen. Bij m’n Markttopper had ik bijvoorbeeld een keer een probleempje met de koeling. Na één telefoontje kon ik meteen in Ede terecht. De monteurs stonden al klaar en binnen 20 minuten werkte de koeling weer helemaal super!’

Noten & Delicatessen Verkoopwagen - Randy's Delicatessen - InnovaN - 8

De puntjes op de i

Randy heeft zijn nieuwe, zelfrijdende verkoopwagen al in bezit, maar heeft nog een paar dagen nodig voor de inrichting en het regelen van prijskaartjes en nieuwe bedrijfskleding. En dan breekt een bijzonder moment aan, de officiële ingebruikname. ‘Daar kijk ik nu al naar uit. Het kan niet anders dat m’n klanten deze marktwagen ook prachtig vinden.’

Randy’s Delicatessen in beeld

 

Hier mag je InnovaN aan houden

InnovaN - Icoon - Nieuwste technieken

Wij maken onze verkoopwagens volgens de nieuwste technieken

InnovaN - Icoon - Garantie

U krijgt minimaal twee jaar garantie

InnovaN - Icoon - Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons voorop

InnovaN - Icoon - Contact en hulp

Persoonlijk en snel contact en hulp bij vragen

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over onze projecten of een verkoopwagen van InnovaN? Neem dan contact met ons op. 

Projecten

Over vernieuwende verkoopwagens kunnen we urenlang vertellen. Bekijk onze projecten en maak kennis met wagens waarmee ondernemers dagelijks succesvol zijn.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom.

Samen de markt verkennen?

 

We zijn trots op onze tientallen tevreden klanten en staan te popelen om ook voor u zo’n vernieuwende verkoopwagen te bouwen.

Maar eerst leren we u en uw onderneming graag beter kennen. Onze showroom is gevestigd in Ede, centraal gelegen aan snelweg A12.