InnovaN Logo

Kom ook bij ons werken >

Hoogwaardige uitstraling

Altijd de nieuwste technieken

Koopwaar sneller verkocht

Innovan Check  Hoogwaardige uitstraling

Innovan Check Altijd de nieuwste technieken
Innovan Check Koopwaar sneller verkocht

In vijf stappen naar u maatwerk verkoopwagen

InnovaN biedt de mooiste en beste verkoopwagens op de markt. Naast onze standaardmodellen maken wij verkoopwagens op maat. Uw specifieke wensen vertalen wij naar een verkoopwagen met optimaal gebruiksgemak voor u. Hebt u bijvoorbeeld extra werkruimte nodig? Of juist een grotere vitrine?

De wagenbouwers van InnovaN denken graag met u mee.

InnovaN - Altijd vernieuwend op de markt - 25

Duurzaam

De verkoopwagens van InnovaN zijn duurzaam. Lagere energiekosten en een prettig werkklimaat zijn vanzelfsprekend. De verkoopwagens van InnnovaN zijn eenvoudig schoon te houden, met tijdwinst en geldbesparing als gevolg.

Zo zijn er tal van innovaties die kenmerkend zijn voor de verkoopwagens van InnovaN. Profiteer ook van onze kennis en maak een vrijblijvende afspraak.

Stap 1: Alle wensen voor de verkoopwagen op tafel

Alle wensen voor een verkoopwagen in kaart brengen. Dat doen we samen met u. Welke producten verkoopt u vanuit de verkoopwagen? Welke werkwijze hanteert u in de verkoopwagen? Welke taken en hoeveel medewerkers zijn er in de verkoopwagen aan het werk? Wilt u uw huidige verkoopwagen inruilen? Welke wagens in onze showroom benaderen uw wensen?

De eerste werksessie is altijd een bron van inspiratie en goede ideeën. Ook een bezoek aan de werkplaats past in deze stap.

Stap 2: Offerte op maat voor uw verkoopwagen

Uw wensen zijn geïnventariseerd. De keuzes uit de verschillende opties zijn gemaakt.

De bal ligt bij ons voor een scherpe offerte op maat.

Stap 3: Bespreken offerte en akkoord op de bouw van uw verkoopwagen

Het is een mooi moment, want het plan voor uw verkoopwagen begint vorm te krijgen. En uiteraard tegen een scherpe prijs. In de bespreking van de offerte worden de details aangescherpt.

En hebt u nog aanpassingen? We horen het graag.

Stap 4: Ontwerp en detailtekening van uw verkoopwagen

Tijd voor onze tekenaar om de handen uit de mouwen te steken. In het ontwerp van de verkoopwagen worden de innovatieve oplossingen tot in detail uitgewerkt. Goed overleg stroomlijnt het proces én verbetert het eindresultaat. Daarom heeft de tekenaar veelvuldig contact met u.

Enthousiasme van beide partijen kenmerkt deze fase, weten we uit ervaring.

Stap 5: Bouw en oplevering verkoopwagen

De schetsen hangen op het prikbord en de materialen zijn besteld. De wagenbouwers en werkplaatsmedewerkers staan in de startblokken. Tijd voor actie!Tijdens de bouw van de verkoopwagen bent u altijd welkom voor een kijkje in de werkplaats. We tonen dan graag de vorderingen. Spuitwerk en bestickering zijn al bijna de laatste stappen, vlak voor het schoonmaken en poetsen. De oplevering is altijd een feestje. Voor onze trotse medewerkers, maar zeker voor u als klant.

Met een InnovaN verkoopwagen maakt ook u het verschil op de markt. Het verschil dat leidt tot een groeiende omzet.

Garantiecertificaat

op al onze wagens en onderdelen ontvangt u twee jaar garantie

Hier mag je InnovaN aan houden

InnovaN - Icoon - Nieuwste technieken

Wij maken onze verkoopwagens volgens de nieuwste technieken

InnovaN - Icoon - Garantie

U krijgt minimaal twee jaar garantie

InnovaN - Icoon - Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons voorop

InnovaN - Icoon - Contact en hulp

Persoonlijk en snel contact en hulp bij vragen

Samen de markt verkennen?

 

We zijn trots op onze tientallen tevreden klanten en staan te popelen om ook voor u zo’n vernieuwende verkoopwagen te bouwen.

Maar eerst leren we u en uw onderneming graag beter kennen. Onze showroom is gevestigd in Ede, centraal gelegen aan snelweg A12.