InnovaN Logo

Kom ook bij ons werken >

Hoogwaardige uitstraling

Altijd de nieuwste technieken

Koopwaar sneller verkocht

Innovan Check  Hoogwaardige uitstraling

Innovan Check Altijd de nieuwste technieken
Innovan Check Koopwaar sneller verkocht

Onze beloften

Het ontwikkelen en produceren van verkoopwagens en foodtrucks is onze passie! Ons team van tekenaars, werkvoorbereiders en wagenbouwers maakt gebruik van de nieuwste technieken. Kwaliteit en uitstraling van uw verkoopwagen voldoen hierdoor altijd aan een zeer hoge standaard.

Ons doel: het leveren van een verkoopwagen die uw werk prettiger, eenvoudiger en efficiënter maakt, marktbezoekers naar uw wagen trekt en zo leidt tot een hogere omzet voor u.

U mag ons houden aan onze klantbeloften:

InnovaN - Icoon - Nieuwste technieken

Wij maken onze verkoopwagens volgens de nieuwste technieken

InnovaN is sterk in innovatie. Het ontwikkelen van nieuwe producten en technieken voor verkoopwagens heeft altijd onze aandacht. InnovaN staat bijvoorbeeld bekend om haar unieke, zelf ontwikkelde scharnierconstructie en uitschuifbare toonbanken.

InnovaN loopt voorop in het ontwerpen en ontwikkelen van verkoopwagens en foodtrucks. Uw verkoopwagen van InnovaN wordt uitgerust met de nieuwste technische onderdelen. De ideale werkplek en aantrekkelijke tentoonstelling van uw goederen hebben een positief effect op de verkoop van uw producten tot gevolg.

InnovaN - Icoon - Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons voorop

Onze verkoopwagens voldoen aan alle moderne duurzaamheidseisen. Denk aan het gebruik van ledverlichting, uitstekend geïsoleerde koelruimtes en hoogrendement ovens en frituurinstallaties. U bespaart zeker op uw energiekosten!

Ook werken we in onze werkplaats zo duurzaam mogelijk door te zorgen voor minimaal restafval, waarbij we altijd oog hebben voor de mogelijkheid om dit te recyclen. Daarnaast wordt energie grotendeels via onze eigen zonnepanelen opgewekt.

InnovaN - Icoon - Garantie

U krijgt minimaal twee jaar garantie

Trots zijn we op onze verkoopwagens. We zijn overtuigd van ons vakmanschap en genieten van tevreden klanten.

Daarom durven we als enige producent van verkoopwagens en foodtrucks minimaal twee jaar garantie te geven. En voor onderdelen geldt minimaal 10 of zelfs 15 jaar garantie. Uiteraard zonder extra kosten voor u.

InnovaN - Icoon - Contact en hulp

Persoonlijk en snel contact en hulp bij vragen

Hebt u vragen? Of hebt u hulp nodig in verband met schade aan uw verkoopwagen? Direct persoonlijk contact met InnovaN hebt u met één mailtje of belletje.

Bij schade of pech wordt uw verkoopwagen direct gerepareerd. Tijdens de reparatie ontvangt u een vervangende verkoopwagen. Zo kunnen uw werkzaamheden doorgaan tijdens de reparatie.

Projecten

Over vernieuwende verkoopwagens kunnen we urenlang vertellen. Bekijk onze projecten en maak kennis met wagens waarmee ondernemers dagelijks succesvol zijn.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom.

Samen de markt verkennen?

 

We zijn trots op onze tientallen tevreden klanten en staan te popelen om ook voor u zo’n vernieuwende verkoopwagen te bouwen.

Maar eerst leren we u en uw onderneming graag beter kennen. Onze showroom is gevestigd in Ede, centraal gelegen aan snelweg A12.