InnovaN Logo

Kom ook bij ons werken >

Hoogwaardige uitstraling

Altijd de nieuwste technieken

Koopwaar sneller verkocht

Innovan Check  Hoogwaardige uitstraling

Innovan Check Altijd de nieuwste technieken
Innovan Check Koopwaar sneller verkocht

Ontdek uw mogelijkheden voor uw kaaswagen

Kaaswagen

Overweegt u een kaaswagen te kopen? Dan is InnovaN uw aangewezen partner. Naast kaaswagens op maat, verkopen wij onze nieuwe standaard modellen, tweedehands kaaswagens en kunt u ook terecht voor het huren van een kaaswagen. We plegen onderhoud en verkopen losse producten.

U ziet het: van nieuwe kaaswagen tot een los onderdeel: wij staan graag voor u klaar. Onze verkoopwagens zijn naast kaas geschikt voor de verkoop van andere soorten producten, zoals vis, brood, snacks, kleding, noten, groente en fruit of de presentatie van iets anders.

De beste verkoopwagens

Werkwijze kaaswagen kopen

Een kaaswagen kopen is geen dagelijkse bezigheid. Dat begrijpen wij als geen ander. Al jarenlang werken wij samen met onze klanten om de beste verkoopwagens te realiseren. Dat doen wij niet alleen klantgericht, ook zijn we innovatief, werken we professioneel, kunt u van ons op aan en hechten wij veel waarde aan duurzaamheid. Tijdens het eerste gesprek inventariseren wij graag uw wensen. We denken met u mee en adviseren u graag over uw mogelijkheden.

Hebben we alles op een rij gezet, dan volgt de 3D-tekening. U krijgt dan al een helder beeld van uw verkoopwagen. Heeft u nog op- of aanmerkingen? Dan nemen we die nog mee voordat we beginnen met het produceren van uw kaaswagen.

Maak een afspraak

Het productieproces

Tijdens het realiseren van uw verkoopwagen, gebruiken wij alleen de beste materialen. Productie doen wij geheel in eigen beheer met veel oog voor detail. Dat merkt u in de efficiëntie en in de prijs. Bovendien vinden wij innovatie belangrijk en testen dan ook vaak nieuwe technieken. Op die manier komen we vaak tot de beste oplossing voor uw verkoopwagen. Benieuwd naar het productieproces?

We nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen! Neem daarvoor contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Feestelijke oplevering

Presentatie verkoopwagen

Het is zover: uw verkoopwagen is gebouwd! Dit laten wij zeker niet onopgemerkt voorbijgaan. We nodigen u uit voor de feestelijke oplevering van uw verkoopwagen. Het resultaat mag er zijn: een verkoopwagen die de aandacht steelt en uw bedrijf en omzet naar een hoger plan tilt!

Beoordeel het zelf: neem een kijkje bij onze recente projecten.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over onze maatwerk modellen of kiest u toch liever een occassion? Neem contact met ons op voor een afspraak: wij vertellen u er graag meer over.

Hier mag je InnovaN aan houden

InnovaN - Icoon - Nieuwste technieken

Wij maken onze verkoopwagens volgens de nieuwste technieken

InnovaN - Icoon - Garantie

U krijgt minimaal twee jaar garantie

InnovaN - Icoon - Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons voorop

InnovaN - Icoon - Contact en hulp

Persoonlijk en snel contact en hulp bij vragen

Bekijk ons aanbod

Nieuwe verkoopwagen

Keuze tussen maatwerk of standaardmodellen.

Occasions

Populair bij startende ondernemers.

Huur

Verkoopwagen huren? Dat kan bij InnovaN.

Samen de markt verkennen?

 

We zijn trots op onze tientallen tevreden klanten en staan te popelen om ook voor u zo’n vernieuwende verkoopwagen te bouwen.

Maar eerst leren we u en uw onderneming graag beter kennen. Onze showroom is gevestigd in Ede, centraal gelegen aan snelweg A12.