InnovaN Logo

Kom ook bij ons werken >

Hoogwaardige uitstraling

Altijd de nieuwste technieken

Koopwaar sneller verkocht

Innovan Check  Hoogwaardige uitstraling

Innovan Check Altijd de nieuwste technieken
Innovan Check Koopwaar sneller verkocht

Frietwagen kopen? Doe inspiratie op: bekijk onze projecten!

Een frietwagen kopen? Maak kennis met de vernieuwende foodtrucks van InnovaN. Mooi van buiten, maar zeker ook van binnen. Hoe ziet uw ideale nieuwe frietwagen eruit?

Nieuwe frietwagen

Bent u op zoek naar een frietwagen? Dan heeft u tal van mogelijkheden bij InnovaN. U kunt een nieuwe frietwagen op maat aanschaffen of een van onze standaard modellen frietwagen. Naast frietwagens hebben wij tal van verkoopwagens voor alle branches, waaronder vis, kaas, groente & fruit, vlees en brood.

Ook een tweedehands frietwagen kopen behoort tot de opties. Gaat u pas starten in de ambulante handel of heeft u slechts tijdelijk een verkoopwagen nodig, bijvoorbeeld vanwege een verbouwing? Dan kunt u een foodtruck of frietwagen huren.

De keuze voor op maat

frietwagen op maat

Weet u niet goed of u een frietwagen op maat of een standaard model moet kiezen? Beide opties hebben verschillende voordelen. Een frietwagen op maat kunt u precies zo samenstellen zoals u dat in gedachten heeft. Daarbij begeleiden we u van begin tot eind en voorzien u van professioneel advies.

InnovaN heeft veel ervaring op het gebied van frietwagens, dus wij weten precies wat er mogelijk is en wat slimme keuzes zijn. Niet voor niets werkt InnovaN Trailers met een gecertificeerd team. Daarbij streven wij ernaar een frietwagen te produceren waarmee uw bedrijf niet alleen opvalt, we willen ook uw omzet verhogen. Dat is immers het doel!

InnovaN - Altijd vernieuwend op de markt - 23

Basis, Hefdakwagen of Markttopper

onze standaard modellen frietwagen

Onze standaard modellen frietwagens zijn de InnovaN Basic, de InnovaN Hefdakwagen of de InnovaN Markttopper. Een standaard frietwagen heeft een kortere levertijd en ten opzichte van een frietwagen op maat een gunstige prijs. Uiteraard worden onze standaard modellen kwalitatief hoogwaardig afgewerkt en heeft u veel mogelijkheden die zorgen voor een uniek eindresultaat.

Bij al onze standaard modellen bieden wij doordachte oplossingen voor de ambulante handel aan.

Jaarlijks onderhoud uitvoeren

onderhoud frietwagen

Net als andere voertuigen is het verstandig om één keer per jaar onderhoud aan uw frietwagen te laten uitvoeren. Op die manier verhoogt u de levensduur van uw verkoopwagen en zorgt u ook dat uw frietwagen bedrijfszeker blijft.

Bij het uitvoeren van onderhoud controleren onze monteurs verschillende onderdelen van de frietwagen, waaronder de remmen, verlichting en apparatuur. Eventuele gebreken worden ook opgespoord. Voordat wij deze gebreken repareren, informeren we u hier uiteraard eerst over en gaan met u in overleg of we de reparatie direct uitvoeren of op een ander tijdstip.

Informeer naar ons onderhoudsprogramma. Wij laten u dan jaarlijks weten wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt.

Advies of offerte aanvragen

neem contact met ons op

Een frietwagen schaft u niet zomaar aan. InnovaN Trailers staat dan ook graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en met u al uw mogelijkheden door te lopen. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Hier mag je InnovaN aan houden

InnovaN - Icoon - Nieuwste technieken

Wij maken onze verkoopwagens volgens de nieuwste technieken

InnovaN - Icoon - Garantie

U krijgt minimaal twee jaar garantie

InnovaN - Icoon - Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons voorop

InnovaN - Icoon - Contact en hulp

Persoonlijk en snel contact en hulp bij vragen

Projecten

Over vernieuwende verkoopwagens kunnen we urenlang vertellen. Bekijk onze projecten en maak kennis met wagens waarmee ondernemers dagelijks succesvol zijn.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom.

Samen de markt verkennen?

 

We zijn trots op onze tientallen tevreden klanten en staan te popelen om ook voor u zo’n vernieuwende verkoopwagen te bouwen.

Maar eerst leren we u en uw onderneming graag beter kennen. Onze showroom is gevestigd in Ede, centraal gelegen aan snelweg A12.