InnovaN Logo

Kom ook bij ons werken >

Hoogwaardige uitstraling

Altijd de nieuwste technieken

Koopwaar sneller verkocht

Innovan Check  Hoogwaardige uitstraling

Innovan Check Altijd de nieuwste technieken
Innovan Check Koopwaar sneller verkocht

Maatwerk foodtruck kopen of een standaardmodel foodtruck te koop

Een foodtruck kopen? Bij InnovaN hebt u de keuze uit eigen foodtruck op maat of een standaardmodel foodtruck. Een maatwerk foodtruck passen we volledig aan naar uw wensen. Bij een standaardmodel foodtruck vormt een bestaand ontwerp de basis, maar ook hier kunnen we nog meerdere kanten op. Samen de markt verkennen? Bel vandaag nog voor een vrijblijvende offerte voor een nieuwe foodtruck.

Waarop letten bij foodtruck kopen?

Een foodtruck koopt u niet elke dag. Bij InnovaN bent u verzekerd van de adviezen van een ervaren specialist, die voorop loopt in de mark. Belangrijke aandachtspunten bij een foodtruck: werkcomfort, uitstraling en duurzaamheid. Een foodtruck kopen bij InnovaN begint altijd met een goed gesprek. Over uw wensen, de nieuwe snufjes van InnovaN, garanties op foodtruck en aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. Eén ding is zeker: met uw nieuwe verkoopwagen en foodtruck steelt u straks de show.

Meer over onze drie modellen foodtrucks

Foodtruck nieuw (standaardmodellen)

U typte foodtruck kopen nieuw in Google in en kwam op deze pagina terecht? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Uw foodtruck te koop vindt u bij InnovaN.

Wij hebben naast foodtrucks op maat namelijk ook onze standaard modellen foodtrucks voor een gunstige prijs met veel mogelijkheden. Wij onderscheiden drie standaard modellen, die we hieronder aan u voorstellen.

InnovaN verkoopwagen basic - Nieuw - Standaardmodel - InnovaN - Header
InnovaN Comfort - Nieuw - Standaardmodel - InnovaN - Header

Doordachte en indrukwekkende uitvoering

InnovaN Comfort

Deze zeer wendbare verkoopwagen heeft een laadvermogen van 700 tot 900 kilogram. De compacte wagen kan in een garagebox vanwege de geringe hoogte van 180 centimeter vanaf het wegdek in rijstand.

Vanwege de diverse uitklap plateaus, de vaste en schuivende dakborden beschikt u op uw standplaats toch over een zeer grote verkoopwagen. De opbouw en het chassis is geheel van aluminium. Deze verkoopwagen is compleet met binnenverlichting en zeilwerk.

InnovaN Markttopper - Nieuw - Standaardmodel - InnovaN - Header

Goede kwaliteit en fijne uitvoering

Bekijk de InnovaN Markttopper

Verkoopt u versproducten op de markt? Dan is deze verkoopwagen iets voor u! De lengte van de wagen varieert tussen 200 en 380 centimeter. De dissel is afneembaar en de wagen beschikt over rijverlichting.

De toonbank met koeling is van geïsoleerd naadloos polyester. De koeling werkt met behulp van steunverdampers en RVS koelplaat. Het chassis is volledig gegalvaniseerd. Wij leveren de markttopper af met compleet PVC overtrek- en tochtzeil. Indien u wilt kunnen wij reclamewerk op dit zeil plaatsen.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over onze standaard modellen of heeft u interesse in een van de drie? Neem contact met ons op 

Foodtruck huren

Je zou wel kunnen stellen dat het de hoogtijdagen zijn van foodtruckfestivals. Een foodtruck laten bouwen is dus een goede investering. Als u snel een verkoopwagen nodig hebt voor een eenmalig festival, dan kunt u ook een foodtruck huren bij InnovaN Dat is sneller dan een foodtruck kopen. U ziet het: de mogelijkheden voor een foodtruck kopen zijn eindeloos.

Hier mag je InnovaN aan houden

InnovaN - Icoon - Nieuwste technieken

Wij maken onze verkoopwagens volgens de nieuwste technieken

InnovaN - Icoon - Garantie

U krijgt minimaal twee jaar garantie

InnovaN - Icoon - Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons voorop

InnovaN - Icoon - Contact en hulp

Persoonlijk en snel contact en hulp bij vragen

Bekijk ons aanbod

Nieuwe verkoopwagen

Keuze tussen maatwerk of standaardmodellen.

Occasions

Populair bij startende ondernemers.

Huur

Verkoopwagen huren? Dat kan bij InnovaN.

Samen de markt verkennen?

 

We zijn trots op onze tientallen tevreden klanten en staan te popelen om ook voor u zo’n vernieuwende verkoopwagen te bouwen.

Maar eerst leren we u en uw onderneming graag beter kennen. Onze showroom is gevestigd in Ede, centraal gelegen aan snelweg A12.