InnovaN Logo

Hoogwaardige uitstraling

Altijd de nieuwste technieken

Koopwaar sneller verkocht

Innovan Check  Hoogwaardige uitstraling

Innovan Check Altijd de nieuwste technieken
Innovan Check Koopwaar sneller verkocht

Van chefkok tot wagenbouwer bij InnovaN

Ruim een jaar geleden was hij als kok nog druk met heerlijke maaltijden en desserts. Nu bouwt Jamil Hoejenbos (36) vernieuwende marktwagens en foodtrucks bij InnovaN in Ede. ,,Ik heb minder stress en zit nu veel beter in mijn vel.”

Snackwagen, viswagen en kaaswagen

“Ik kom eraan hoor. Dit moet ik even afmaken”, zegt Jamil, terwijl hij in de werkplaats van InnovaN de laatste hand legt aan de meterslange bakwand van een snackwagen. Verderop in de werkplaats werken collega’s aan een luxe maatwerk kaaswagen, die bijna klaar is om de markt op te gaan, en een viswagen die toe is aan zijn jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Van chefkok tot wagenbouwer bij InnovaN

Dagje meedraaien marktwagen bouwen

“Bij InnovaN waren ze wel verrast dat een kok een dagje wilde meedraaien bij de bouw van een marktwagen”, vertelt Jamil enkele minuten later met een glimlach bij de koffieautomaat. “Logisch, maar ik had toen al het gevoel dat dit technische werk heel goed bij me zou passen.”

Jamil groeide op in Amersfoort, waar hij na de havo koos voor een koksopleiding. “Ik ben praktisch ingesteld en wilde werken en leren combineren. Daarom koos ik bewust niet voor de hotelschool”, blikt hij terug. Van zijn 17e tot zijn 35e werkte Jamil in de horeca. Hij schopte het tot chefkok en trakteerde onder meer in Utrecht honderden gasten op bijzondere gerechten. Zijn grootste specialiteit: verrassende desserts. “Leuk werk, maar na elf jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Toen maakte ik de overstap naar de bedrijfscatering. Dat ging goed, totdat er in coronatijd steeds minder te doen was. Ik ging nadenken over mijn toekomst.”

Technische opleiding niet verplicht, 2 rechterhanden wel

Jamil kan zich het moment nog herinneren dat hij op Facebook een oproep van InnovaN voorbij zag komen. “Marktwagenbouwer InnovaN kende ik vooral vanwege de ligging aan snelweg A12, maar toen ik de gave projecten op Innovan.nl bekeek, was ik meteen enthousiast”, herinnert hij zich. “Ik heb natuurlijk geen technische opleiding gevolgd, maar ik heb wel 2 rechterhanden. Als tiener sleutelde ik al aan motoren en enkele jaren geleden heb ik mijn huis van voor naar achter verbouwd.”

Bij InnovaN, dat naam heeft gemaakt met vernieuwende verkoopwagens, besloten ze de kok een kans te geven. “Ik mocht een dagje meedraaien en blijkbaar heb ik toen voldoende indruk gemaakt”, lacht hij. “Mijn gevoel was ook goed, een paar dagen later tekende ik mijn contract als algemeen wagenbouwer.” Een jaar later constateert Jamil dat hij zich bij familiebedrijf InnovaN als een vis in het water voelt. “Ik kan lekker op de fiets naar mijn werk en de klussen zijn erg afwisselend. Zo ben ik de ene dag bezig met elektra en de andere dag met de montage van een uitschuifbare bakwand of een gastank in een foodtruck of marktwagen.”

Familiebedrijf InnovaN

Veel waarde hecht de Edenaar ook aan de familiaire sfeer bij InnovaN, zijn fijne collega’s en de leuke bedrijfsuitjes. “Binnenkort gaan we met z’n allen zeilen in Friesland, super leuk!”

Trainingen en opleidingen mogelijk

Jamil is ook blij met de ontwikkeling die hij het afgelopen jaar heeft doorgemaakt als bouwer van verkoopwagens. “Ik kan nu zoveel meer dan toen ik begon, niet normaal.” Ook de komende jaren kan hij zich bij InnovaN volop blijven ontwikkelen. “Het bedrijf biedt allerlei trainingen en opleidingen en denkt actief mee. Als ik me in de toekomst bijvoorbeeld wil specialiseren in koeltechniek voor de verkoopwagen, dan kan dat.”

Door zijn verhaal te delen wil Jamil anderen inspireren. “Ben je niet gelukkig met je huidige baan? Kijk goed om je heen. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt als je het roer wilt omgooien. ” Mist Jamil het koken? “Ik kook nog steeds, maar tegenwoordig echt als hobby. Net zo leuk, maar veel minder stressvol!”

Van chefkok tot wagenbouwer bij InnovaN

Nieuwe uitdaging in bouw marktwagen

Bij InnovaN staan de deuren wagenwijd open voor nieuw talent. De bouwer van foodtrucks en marktwagens heeft ruimte voor ervaren en startende wagenbouwers, onderhoudsmonteurs en interieurbouwers. Interesse? Loop een dagje mee bij de bouw van een verkoopwagen!

Hier mag je InnovaN aan houden

InnovaN - Icoon - Nieuwste technieken

Wij maken onze verkoopwagens volgens de nieuwste technieken

InnovaN - Icoon - Garantie

U krijgt minimaal twee jaar garantie

InnovaN - Icoon - Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons voorop

InnovaN - Icoon - Contact en hulp

Persoonlijk en snel contact en hulp bij vragen

Notenboer-Verkoopwagen-InnovaN-5

'De nieuwe verkoopwagen is een echte blikvanger!'

De prachtige verkoopwagen van Notenboer is vijf dagen per week te spotten. Hij siert de markten in Doetinchem, Scherpenzeel, Eemnes, Hoevelaken en Woudenberg.

En ‘siert’ kan met recht gezegd worden. ‘Deze verkoopwagen is ontzettend mooi, van binnen én van buiten. Veel klanten reageren erg positief. Zelfs nu, na een jaar, krijg ik nog reacties. Het is een echte blikvanger’, vertelt trotse eigenaar Gert-Jan van den Bruinhorst.

Samen de markt verkennen?

 

We zijn trots op onze tientallen tevreden klanten en staan te popelen om ook voor u zo’n vernieuwende verkoopwagen te bouwen.

Maar eerst leren we u en uw onderneming graag beter kennen. Onze showroom is gevestigd in Ede, centraal gelegen aan snelweg A12.