InnovaN Logo

Hoogwaardige uitstraling

Altijd de nieuwste technieken

Koopwaar sneller verkocht

Innovan Check  Hoogwaardige uitstraling

Innovan Check Altijd de nieuwste technieken
Innovan Check Koopwaar sneller verkocht

Om deze twee redenen is InnovaN lid geworden van BOVAG

InnovaN mag zich sinds kort BOVAG-lid noemen. Leuk zo’n schildje aan de muur, maar wat merkt u daar als marktondernemer of eigenaar van een foodtruck van? Eric Bruinekreeft van InnovaN legt uit.

‘Bij InnovaN blijven we professionaliseren en innoveren en het BOVAG-lidmaatschap helpt om onze wagens en dienstverlening nóg beter te maken’, zegt Eric. ‘We vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat onze monteurs in de werkplaats zich blijven ontwikkelen. Ze kunnen nu via BOVAG cursussen volgen, waarmee ze BOVAG Keurmeester kunnen worden.’

Onderhoudsplan

Een andere reden is dat InnovaN klanten nóg meer zekerheid wil bieden. Als voorbeeld noemt de ondernemer het vernieuwde onderhoudsplan, waarmee InnovaN voor een scherp tarief halfjaarlijks of jaarlijks onderhoud aanbiedt, inclusief BOVAG Garantie.

Garantie

Op het gebied van garantie is InnovaN overigens al jaren dé uitblinker op de markt. ‘Wij geven als enige wagenbouwer in Nederland minimaal twee jaar garantie op de wagen. We weten dat we kwaliteit bieden en daardoor vinden we het vanzelfsprekend om langer garantie te geven’.

Hier mag je InnovaN aan houden

InnovaN - Icoon - Nieuwste technieken

Wij maken onze verkoopwagens volgens de nieuwste technieken

InnovaN - Icoon - Garantie

U krijgt minimaal twee jaar garantie

InnovaN - Icoon - Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons voorop

InnovaN - Icoon - Contact en hulp

Persoonlijk en snel contact en hulp bij vragen

Notenboer-Verkoopwagen-InnovaN-5

'De nieuwe verkoopwagen is een echte blikvanger!'

De prachtige verkoopwagen van Notenboer is vijf dagen per week te spotten. Hij siert de markten in Doetinchem, Scherpenzeel, Eemnes, Hoevelaken en Woudenberg.

En ‘siert’ kan met recht gezegd worden. ‘Deze verkoopwagen is ontzettend mooi, van binnen én van buiten. Veel klanten reageren erg positief. Zelfs nu, na een jaar, krijg ik nog reacties. Het is een echte blikvanger’, vertelt trotse eigenaar Gert-Jan van den Bruinhorst.

Samen de markt verkennen?

 

We zijn trots op onze tientallen tevreden klanten en staan te popelen om ook voor u zo’n vernieuwende verkoopwagen te bouwen.

Maar eerst leren we u en uw onderneming graag beter kennen. Onze showroom is gevestigd in Ede, centraal gelegen aan snelweg A12.