InnovaN Logo

Hoogwaardige uitstraling

Altijd de nieuwste technieken

Koopwaar sneller verkocht

Innovan Check  Hoogwaardige uitstraling

Innovan Check Altijd de nieuwste technieken
Innovan Check Koopwaar sneller verkocht

‘Loop door je toekomstige wagen’

InnovaN heeft primeur met VR-bril

InnovaN heeft weer iets nieuws. De wagenbouwer uit Ede geeft klanten sinds kort met hulp van een VR-bril een ‘rondleiding’ door hun verkoopwagen die nog gebouwd moet worden.

‘Een bijzondere ervaring’, zegt Ton Renders van ‘Onze Frietwagen’. Met de bril op zijn hoofd kon hij plaatsnemen achter de toonbank van zijn toekomstige snackwagen, al bukkend onder de kastjes kijken, in de huid van een klant kruipen en zelfs op het dak gaan staan. Dankzij de combinatie van de VR-bril, slimme software en handige InnovaN-medewerkers beleefde hij zijn nieuwe wagen zeer realistisch, terwijl hij in werkelijkheid door het kantoor van de wagenbouwer liep.

InnovaN - Rodnleiding met VR-bril - Innovantie

Eric Bruinekreeft (rechts) van InnovaN: “De VR-bril maakt onze verkoopwagens nóg beter.”

Nóg betere wagens

InnovaN is het eerste bedrijf in de branche dat met virtual reality werkt. ”We zijn er zelf net zo enthousiast over als onze klanten”, vertelt Eric Bruinekreeft, eigenaar van InnovaN. “De VR-bril is een nieuw instrument om onze wagens en foodtrucks nóg beter te maken. Ondernemers kunnen al in een vroeg stadium ervaren hoe hun wensen zijn vertaald in het ontwerp en hoe klanten de wagen beleven. Gewenste aanpassingen kunnen we meteen doorvoeren, zodat de nieuwe wagen na de oplevering vanaf dag één een maximaal werkcomfort biedt en bijdraagt aan meer omzet.”

Innovaties

InnovaN heeft de laatste jaren naam gemaakt met een groot aantal innovaties. Mooie voorbeelden zijn de introductie van hightech kunststof vloeren, slagvaste panelen, ‘longreach’ uitschuifbare toonbanken en XXL-vitrineruiten. Vernieuwend is ook de twee jaar garantie op de complete wagen, die InnovaN als enige in de branche aanbiedt. Bruinekreeft verwacht dat de VR-bril, de laatste innovatie, een blijvertje is. ”Deze nieuwe techniek heeft zich in korte tijd al bewezen. Wij gaan er zeker mee door.”

Voor meer informatie over de rondleiding met VR-bril kunt u contact met ons opnemen.

Hier mag je InnovaN aan houden

InnovaN - Icoon - Nieuwste technieken

Wij maken onze verkoopwagens volgens de nieuwste technieken

InnovaN - Icoon - Garantie

U krijgt minimaal twee jaar garantie

InnovaN - Icoon - Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons voorop

InnovaN - Icoon - Contact en hulp

Persoonlijk en snel contact en hulp bij vragen

Notenboer-Verkoopwagen-InnovaN-5

'De nieuwe verkoopwagen is een echte blikvanger!'

De prachtige verkoopwagen van Notenboer is vijf dagen per week te spotten. Hij siert de markten in Doetinchem, Scherpenzeel, Eemnes, Hoevelaken en Woudenberg.

En ‘siert’ kan met recht gezegd worden. ‘Deze verkoopwagen is ontzettend mooi, van binnen én van buiten. Veel klanten reageren erg positief. Zelfs nu, na een jaar, krijg ik nog reacties. Het is een echte blikvanger’, vertelt trotse eigenaar Gert-Jan van den Bruinhorst.

Samen de markt verkennen?

 

We zijn trots op onze tientallen tevreden klanten en staan te popelen om ook voor u zo’n vernieuwende verkoopwagen te bouwen.

Maar eerst leren we u en uw onderneming graag beter kennen. Onze showroom is gevestigd in Ede, centraal gelegen aan snelweg A12.