InnovaN Logo

Hoogwaardige uitstraling

Altijd de nieuwste technieken

Koopwaar sneller verkocht

Innovan Check  Hoogwaardige uitstraling

Innovan Check Altijd de nieuwste technieken
Innovan Check Koopwaar sneller verkocht

Minimaal twee jaar garantie op een InnovaN verkoopwagen

InnovaN, biedt kopers van een nieuwe verkoopwagen of foodtruck voortaan twee jaar garantie op de gehele wagen. Een unicum in de branche.

“We bieden deze service met een gerust hart aan”, vertelt Thom Bruinekreeft namens het familiebedrijf uit Ede. “We geloven in de kwaliteit van onze producten. Verkoopwagens en foodtrucks zijn doorlopend in gebruik en moeten daarom aan hoge eisen voldoen. Uit ervaring weten we hoe we deze kwaliteit kunnen waarborgen. Onze experts kiezen voor hoogwaardige materialen en technieken.” Aanvullend geeft InnovaN overigens nog langer garantie op diverse onderdelen. “We bieden bijvoorbeeld tien jaar garantie op de vloer en vijftien jaar op het chassis.” En is er bij uitzondering toch een reparatie nodig? “Dan voeren we die zo snel mogelijk uit. Tijdens de werkzaamheden is er een vervangende verkoopwagen beschikbaar. En als service kijkt de monteur dan ook altijd de gehele wagen na. Zit er ergens een beschadiging? Dan wordt die direct bijgewerkt.”

Innovatief, duurzaam en omzetverhogend  

Het team van specialisten van InnovaN doet de bedrijfsnaam eer aan: het bedrijf gebruikt voor verkoopwagens en foodtrucks altijd de nieuwste technische onderdelen en technieken. De wagens van InnovaN zijn duurzaam en slim ingedeeld, geheel naar de wensen van de klant. Innovaties als hightech kunststof vloeren, slagvaste panelen, optimale isolatie, ‘longreach’ uitschuifbare toonbanken en XXL-vitrineruiten dragen bij aan het slagen van de missie van InnovaN: het vergroten van werkcomfort en omzet van de marktondernemer! Lees meer over onze innovatieve verkoopwagens of check onze klantbeloften.

Hier mag je InnovaN aan houden

InnovaN - Icoon - Nieuwste technieken

Wij maken onze verkoopwagens volgens de nieuwste technieken

InnovaN - Icoon - Garantie

U krijgt minimaal twee jaar garantie

InnovaN - Icoon - Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons voorop

InnovaN - Icoon - Contact en hulp

Persoonlijk en snel contact en hulp bij vragen

Notenboer-Verkoopwagen-InnovaN-5

'De nieuwe verkoopwagen is een echte blikvanger!'

De prachtige verkoopwagen van Notenboer is vijf dagen per week te spotten. Hij siert de markten in Doetinchem, Scherpenzeel, Eemnes, Hoevelaken en Woudenberg.

En ‘siert’ kan met recht gezegd worden. ‘Deze verkoopwagen is ontzettend mooi, van binnen én van buiten. Veel klanten reageren erg positief. Zelfs nu, na een jaar, krijg ik nog reacties. Het is een echte blikvanger’, vertelt trotse eigenaar Gert-Jan van den Bruinhorst.

Samen de markt verkennen?

 

We zijn trots op onze tientallen tevreden klanten en staan te popelen om ook voor u zo’n vernieuwende verkoopwagen te bouwen.

Maar eerst leren we u en uw onderneming graag beter kennen. Onze showroom is gevestigd in Ede, centraal gelegen aan snelweg A12.