InnovaN Logo

Hoogwaardige uitstraling

Altijd de nieuwste technieken

Koopwaar sneller verkocht

Innovan Check  Hoogwaardige uitstraling

Innovan Check Altijd de nieuwste technieken
Innovan Check Koopwaar sneller verkocht

‘Marktkoopwagen huren voor topomzet!’

Trrrring…. Daar gaat de telefoon alweer. Het zijn drukke tijden voor Babette van Manen. “De periode voor de verhuur van oliebollenkramen is duidelijk weer aangebroken”, vertelt ze lachend. “Al meer dan zeven jaar werk ik met veel plezier bij InnovaN. Ik ben verantwoordelijk voor de verhuur van verkoopwagens. Daarnaast pak ik ook een deel van de administratieve taken op.”

In de wintermaanden verhuurt het Edese bedrijf veel oliebollenkramen, maar daarnaast is er het hele jaar door de verhuur van foodtrucks, snackwagens en bijvoorbeeld marktwagens voor de verkoop van vis. “Zodra april is aangebroken, stijgt het aantal aanvragen voor snackwagens altijd enorm. Dat heeft deels te maken met feestdagen zoals Koningsdag, maar er zijn ook veel koopmannen die het gehele zomerseizoen snacks verkopen. Je vindt hen natuurlijk vaak op toeristische plekken, zoals bij stranden en markten, maar ook op allerlei evenementen. Veel van deze ondernemers kiezen ervoor om een foodtruck te huren.”

InnovaN - Contact - Header

Babette van Manen van InnovaN: “Ik ben verantwoordelijk voor de verhuur van verkoopwagens.”

Verkoopwagen huren

Waarom marktondernemers kiezen voor huren? “Sommige koopmannen huren eenmalig, met als doel om uit te proberen of het werk hen aanspreekt en of het product of de locatie rendabel is. Zij gaan dan op den duur over tot aanschaf van een eigen foodtruck of marktwagen. Daarnaast zijn er ondernemers die wagens niet het hele jaar door inzetten. Denk bijvoorbeeld aan die oliebollenkraam. Voor hen zijn de flexibele kosten voor huur gunstig”, legt Babette uit.

Service van InnovaN

InnovaN verhuurt marktwagens door heel Nederland en daarbuiten. Dit kan voor een paar dagen zijn, maar ook voor een periode van meerdere maanden. Verkoopwagens van InnovaN worden altijd in perfecte staat afgeleverd, direct klaar voor gebruik. “We spreken dan een datum af waarop de wagen gereed is voor afhalen. Maar er zijn ook ondernemers die ervoor kiezen om de wagen door ons te laten brengen en ophalen. Ook dat is geen enkel probleem. Het verlenen van dergelijke service vinden we erg belangrijk bij InnovaN.”

InnovaN - Altijd vernieuwend op de markt - 11

Trots op innoverende verkoopwagens

“Het leukst vind ik de klanten die al jarenlang bij ons komen. Die bijvoorbeeld ooit zijn gestart met het huren van een marktwagen. Later zie ik ze dan terug voor de koop van een tweedehands verkoopwagen en uiteindelijk gaan ze voor een splinternieuwe verkoopwagen, die precies aan hun persoonlijke wensen voldoet. Het is erg gaaf om te zien hoe een bedrijf groeit en om te beseffen dat wíj dat mogelijk maken met onze innoverende verkoopwagens!”

In het najaar gaat het dus vooral om oliebollen. “De aanvragen komen binnen via de website, mail en telefoon. We hebben veel vaste klanten: ondernemers die al jarenlang iedere winter een verkoopwagen huren. Deze werkwijze bevalt hen erg goed. En zelf vind ik het erg leuk om deze mensen dan weer even te spreken,  horen hoe het met ze gaat.” En voor wie de komende periode nog oliebollen wil verkopen: Bel InnovaN gerust. “Zeker, geen probleem. We hebben een groot aantal verkoopwagens, er zijn er nog steeds enkele beschikbaar. Maar wacht niet te lang. Ik regel graag een wagen die zorgt voor een topomzet!”

Hier mag je InnovaN aan houden

InnovaN - Icoon - Nieuwste technieken

Wij maken onze verkoopwagens volgens de nieuwste technieken

InnovaN - Icoon - Garantie

U krijgt minimaal twee jaar garantie

InnovaN - Icoon - Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons voorop

InnovaN - Icoon - Contact en hulp

Persoonlijk en snel contact en hulp bij vragen

Noten & Delicatessen Verkoopwagen - Randy's Delicatessen - InnovaN - 2

'Je nieuwe marktwagen lijkt wel een limousine'

Marktondernemer Randy kan niet wachten om zijn nieuwe marktwagen in gebruik te nemen. Een sneak preview op Instagram heeft dat gevoel alleen maar aangewakkerd.

Eén van de vele leuke reacteis: ‘Je nieuwe marktwagen lijkt wel een limousine’.

Samen de markt verkennen?

 

We zijn trots op onze tientallen tevreden klanten en staan te popelen om ook voor u zo’n vernieuwende verkoopwagen te bouwen.

Maar eerst leren we u en uw onderneming graag beter kennen. Onze showroom is gevestigd in Ede, centraal gelegen aan snelweg A12.