InnovaN Logo

Hoogwaardige uitstraling

Altijd de nieuwste technieken

Koopwaar sneller verkocht

Innovan Check  Hoogwaardige uitstraling

Innovan Check Altijd de nieuwste technieken
Innovan Check Koopwaar sneller verkocht

Belangrijke marktinformatie voor 2023

Specialisten InnovaN over belangrijke trends en veranderingen

Wat gaat er in 2023 veranderen in de wereld van de marktwagens? En waarmee moet je als ondernemer rekening houden? We vroegen het aan Eric en Thom Bruinekreeft, de specialisten van trendsetter InnovaN uit Ede.

Elektrisch wint snel terrein op de markt voor personenauto’s? Zien jullie deze trend ook bij de marktwagens en foodtrucks?

Op dit moment zijn de meeste markten nog niet klaar voor het snelladen van elektrische voertuigen. Daarbij komt dat de huidige merken Fiat en Renault, waar wij veel mee bouwen, nog niet ver genoeg in de ontwikkeling zijn voor de opbouw van een marktwagen in relatie met benodigd laadvermogen en actieradius. Hier zitten dus nog de nodige haken en ogen aan.

Belangrijke marktinformatie voor 2023 - InnovaN

Specialisten InnovaN over belangrijke trends en veranderingen.

We leven in een tijd waarin alles duurder wordt. Geldt dat ook voor marktwagens?

Doordat we slim inkopen kunnen we de prijsstijgingen tot nu toe beperkt houden, maar ook wij merken dat de prijs voor materialen als aluminium en staal is gestegen. We kunnen niet in de toekomst kijken, maar weten wel dat de aanschaf van een wagen vanaf 2025 aanzienlijk duurder wordt. Dat komt doordat het belastingvoordeel (de bpm-vrijstelling) dan verdwijnt voor ondernemers die een nieuwe bestelauto kopen. Gezien de productietijd van een nieuwe wagen is het daarom verstandig om niet te lang met bestellen te wachten, als je nog van die vrijstelling wilt profiteren. Dat kan je toch al snel 10.000 euro schelen.

Het vergunningstelsel voor markten is aangepast. De meeste vergunningen zijn niet meer voor onbepaalde tijd. Hoe kun je daar als marktondernemer op inspelen?

Europese wetgeving speelt hier een belangrijke rol. Nederland is kennelijk een voorloper in het nastreven van het nieuwe stelsel en elke gemeente gaat hier anders mee om. De landen om ons heen geven nauwelijks tot geen gehoor aan dit nieuwe stelsel.

Om hier zo goed mogelijk op in te spelen is het belangrijk dat je hoge eisen stelt aan de uitstraling van je verkoopwagen. Want een wagen die mooi etaleert, heeft in veel gemeenten een streepje voor. En daarnaast weet iedereen dat je met een aantrekkelijke wagen meer klanten trekt. Ook bij renovatie kun je met een relatief kleine investering een flinke stap voorwaarts zetten.

Hebben jullie tenslotte nog een tip?

Vergeet niet om je wagen periodiek te laten onderhouden. Daarmee verleng je de levensduur, houd je de uitstraling op peil en voorkom je dat je handel stil komt te liggen door technische problemen. Bij InnovaN bieden we sinds kort een speciaal onderhoudsprogramma met bovag-garantie

Voor onderhoud van uw marktwagen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Hier mag je InnovaN aan houden

InnovaN - Icoon - Nieuwste technieken

Wij maken onze verkoopwagens volgens de nieuwste technieken

InnovaN - Icoon - Garantie

U krijgt minimaal twee jaar garantie

InnovaN - Icoon - Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons voorop

InnovaN - Icoon - Contact en hulp

Persoonlijk en snel contact en hulp bij vragen

Notenboer-Verkoopwagen-InnovaN-5

'De nieuwe verkoopwagen is een echte blikvanger!'

De prachtige verkoopwagen van Notenboer is vijf dagen per week te spotten. Hij siert de markten in Doetinchem, Scherpenzeel, Eemnes, Hoevelaken en Woudenberg.

En ‘siert’ kan met recht gezegd worden. ‘Deze verkoopwagen is ontzettend mooi, van binnen én van buiten. Veel klanten reageren erg positief. Zelfs nu, na een jaar, krijg ik nog reacties. Het is een echte blikvanger’, vertelt trotse eigenaar Gert-Jan van den Bruinhorst.

Samen de markt verkennen?

 

We zijn trots op onze tientallen tevreden klanten en staan te popelen om ook voor u zo’n vernieuwende verkoopwagen te bouwen.

Maar eerst leren we u en uw onderneming graag beter kennen. Onze showroom is gevestigd in Ede, centraal gelegen aan snelweg A12.