InnovaN Logo

Kom ook bij ons werken >

Hoogwaardige uitstraling

Altijd de nieuwste technieken

Koopwaar sneller verkocht

Innovan Check  Hoogwaardige uitstraling

Innovan Check Altijd de nieuwste technieken
Innovan Check Koopwaar sneller verkocht

Tips tweedehands verkoopwagens kopen

Een occasion verkoopwagen aanschaffen doet u niet iedere dag. Maar u wilt natuurlijk wel een verkoopwagen die in goede staat is. Waar let u allemaal op? Er zijn verschillende aspecten van belang. Bij InnovaN bieden we een wisselend assortiment aan tweedehands verkoopwagens, waarbij we veel waarde hechten aan kwaliteit en levensduur.

Aandachtspunten occasion verkoopwagen aanschaffen

Conditie van de tweedehands verkoopwagen

Uitstraling en afwerking van het exterieur en het interieur geven al snel een indruk over de staat van de verkoopwagen, als u tenminste kritisch kijkt. Let daarbij op tekenen van bijvoorbeeld schade, roest en slijtage. Daarnaast is het belangrijk om de technische onderdelen en eventuele verborgen gebreken onder de loep te nemen

Verkoopwagen zonder vochtschade

Wat is de conditie van de bodem en de vloer? Zijn er geen zwakke plekken door verrotting? Vocht is een boosdoener die veel schade kan veroorzaken. Controleer ook het paneel aan de onderkant van de toonbank en de onderkant van de werkbank. Is hier geen sprake van verrotting? Vooral bij wagens met gebruik van koeling en veel waterverbruik kan dit het geval zijn. Bij een tweedehands viswagen is dit bijvoorbeeld een voorkomend probleem. Een blik omhoog maakt u al snel wijzer over de staat van het plafond: druppels of vochtplekken duiden op lekkage!

Een occasion verkoopwagen zonder verborgen gebreken, graag!

En hoe zit het met de verlichting? Werkt deze? En is er verlichting op de plekken waar u die wilt? Zwakke plekken zijn de hoeken van de verkoopwagen. Tekenen van slijtage kunnen hier goed te zien zijn. En gaat uw interesse naar een tweedehands snackwagen? Een eenvoudige manier om erachter te komen of de frituurpan heeft gelekt, is kijken of er lasnaden te zien zijn. Is dat het geval? Dan is er een lekkage gerepareerd. Nu u toch bij de frituurpan bent aanbeland, test dan ook meteen even de ontsteking van de frituurpan. Werkt deze? En hoe ziet de vlam eruit? Goed om te weten!

Wees ook kritisch op de aftapkranen bij ovens, bakpannen en frituurpannen. Zijn ze vettig bij de koppelingen? Ook dit kan duiden op lekkage. Dan de koeling. Check of er geen luchtbellen te zien zijn onder het kijkglaasje. Als dat wel het geval is, moet wellicht het koelmiddel worden bijgevuld, maar ook dit kan duiden op een lekkage.

Maak een proefrit

Maak altijd een proefrit voordat u een verkoopwagen aanschaft. Dit geeft u de mogelijkheid om het voertuig te ervaren en te controleren of alles soepel werkt. Let op de responsiviteit van het stuur, de remmen, de versnellingsbak en andere bedieningselementen. Kijk ook even naar de kilometerstand.

Hier mag je InnovaN aan houden

InnovaN - Icoon - Nieuwste technieken

Wij maken onze verkoopwagens volgens de nieuwste technieken

InnovaN - Icoon - Garantie

U krijgt minimaal twee jaar garantie

InnovaN - Icoon - Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons voorop

InnovaN - Icoon - Contact en hulp

Persoonlijk en snel contact en hulp bij vragen

Notenboer-Verkoopwagen-InnovaN-5

'De nieuwe verkoopwagen is een echte blikvanger!'

De prachtige verkoopwagen van Notenboer is vijf dagen per week te spotten. Hij siert de markten in Doetinchem, Scherpenzeel, Eemnes, Hoevelaken en Woudenberg.

En ‘siert’ kan met recht gezegd worden. ‘Deze verkoopwagen is ontzettend mooi, van binnen én van buiten. Veel klanten reageren erg positief. Zelfs nu, na een jaar, krijg ik nog reacties. Het is een echte blikvanger’, vertelt trotse eigenaar Gert-Jan van den Bruinhorst.

Samen de markt verkennen?

 

We zijn trots op onze tientallen tevreden klanten en staan te popelen om ook voor u zo’n vernieuwende verkoopwagen te bouwen.

Maar eerst leren we u en uw onderneming graag beter kennen. Onze showroom is gevestigd in Ede, centraal gelegen aan snelweg A12.